Hættetørklæde og vanter

Elsa by Permin
890738
 • Produktbeskrivelse
  Størrelse:HÆTTETØRKLÆDE Størrelse: Onesize Længde: 224 cm VANTER Størrelse: S/M (M/L) Længde: 25 (27) cm Omkreds: 18 (20) cm
  Hel længde:224 cm
  Garn:Elsa by Permin fv. 880717/kobolt
  Garnforbrug:Hættetørklæde: 4 ngl Vanter: 1 (2) ngl
  Vejledende pinde:Rundp 10 mm (40 cm) til hættetørklæde, strømpep 3 og 3½ mm til vanter
  Strikkefasthed:11 m x 14 p = 10 x 10 cm i rib (1 r, 1 vr) på p 10 mm med dobbelt garn og 21 x 34 p = 10 x 10 cm i glatstrik på p 3½ mm, eller den p der giver strikkefastheden.
  Beskrivelse:Hættetørklædet strikkes med dobbelt garn. Der strikkes frem og tilbage på rundp. Der strikkes to stykker til tørklæde, som samles i dét der slås m op til hætten. Vanterne strikkes på strømpepinde i enkelt tråd.
 • Teknikker

  Glatstrik, Ribstrik

 • Sprogvarianter

  Dansk, Svensk, Norsk

 • Vaskeanvisning

  Når du er færdig med dit strik, anbefaler vi, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

  Dette garn skal vaskes i hånden for at passe bedst muligt på fibrene i garnet. Vær derfor nænsom og undgå at trække for meget i det. Derudover er det vigtig at bruge et uldvaskemiddel, som vil pleje og vedligeholde fibrene i garnet.

  Tør dit strik ved at rulle det ind i et håndklæde og pres det overskydende vand ud. Læg det herefter på et tørt håndklæde og træk det forsigtigt ud i opskriftens angivne mål. Lad det ligge fladt og tørre.

Elsa by Permin
Elsa by Permin