Lillemor Beige

100% Økologisk merino uld
882811
 • Produktbeskrivelse

  Lillemor er 100 % økologisk, håndfarvet merinould. Lillemor findes i 10 skønne farver, som kan bruges til både babyer, børn og voksne. Merinoulden er fra Sydamerika og mulesing fri.

  Merinould er af de blødeste uldkvaliteter, da det er meget tynde fibre og dermed det perfekte valg til sart (baby)hud. Merinould har flere naturlige egenskaber som fx temperaturregulering, svedabsorbering, beskytter mod svedlugt og er både smuds- og vandafvisende.

  Da garn til babyer og børn oftere vaskes end andet tøj er Lillemor Superwash behandlet, således at det kan vaskes i vaskemaskine efter vaskeanvisningerne på banderolen. Bemærk at det anbefales ikke at bruge skyllemiddel. Arbejdet bør ikke ligge i blød. Superwash behandlingen brugt til Lillemor er lavet uden brug af Klorin. Der bruges organiske kemikalier, som ikke hverken er skadelig for natur eller mennesker. Behandlingen sker under farvningsprocessen med varmt vand og højtempererede trykkogende tanke.

  Merinould kan anvendes året rundt, giver et flot resultat uanset om det er håndstrik eller hækling. Lillemor kan med fordel bruges til både små babytæpper, accessoires og strik, som anvendes tæt på huden, hvor blødheden er ekstra vigtig.

  Konstruktionen gør at garnet giver en flot struktur og har en god elasticitet. Garnet kan med fordel også strikkes sammen med fx Angel eller dobbelt, for at give et andet udtryk.

  Med en Oeko Tex Standard 100 Class 1 certificering er Lillemor testet for skadelige stoffer. Class 1 refererer til en produktklasse, som omfatter produkter til babyer, som har de strengeste krav og grænseværdier.

  Hvis du vasker på 30 grader uldprogram i vaskemaskine, anbefaler vi at du vasker din strikkeprøve, først.

  Bemærk at farverne kan afvige fra skærm til skærm, således at farven kan have et lidt anderledes udtryk i dagslys.

 • Vaskeanvisning

  Når du er færdig med dit strik, anbefaler vi, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

  Dette garn kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler dog, at du kender din vaskemaskine godt eller vasker en strikkeprøve først for at undgå uforudsete overraskelser. Vask ved at komme dit strik i en vaskepose, brug uldvaskemiddel og vask på maskinens uldprogram. Centrifuger evt. herefter på lave omdrejninger eller rul det ind i et håndklæde for at presse det overskydende vand ud. Lad herefter dit strik tørre fladt på et håndklæde i de mål, som opskriften angiver.

 • Farvekort

  Vil du gemme vores farvekort til senere, kan du download det her.

  Download Lillemor by Permin farvekort

Cardigan og hue med snoninger
Cardigan og hue med snoninger
892801
Halsedisse og vanter
Halsedisse og vanter
892802
Babytæppe
Babytæppe
892803
Bukser
Bukser
892804
Babysæt
Babysæt
892805
Farfars trøje
Farfars trøje
892806
Romper i retstrik
Romper i retstrik
892807
Bluse med striber
Bluse med striber
892808
Kjole med hulmønster til småbørn
Kjole med hulmønster til småbørn
892809
Vest med sømandsbobler
Vest med sømandsbobler
892810
Let Loose trøje med hulstriber
Let Loose trøje med hulstriber
892811
Tørklæde i perlestrik
Tørklæde i perlestrik
892812
T-shirt i bred rib
T-shirt i bred rib
892813
Stribet t-shirt i str. 1-4år
Stribet t-shirt i str. 1-4år
892814